Friday, 29 June 2012

Ingatttttt Nie.....


Kesempurnaan akan datang bila kita menerima kekurangan itu sebagai keunikan dan jadikannnya sebagai keistimewaan,

Kelebihan dirimu melengkapkan kekuranganku, Begitu juga sebaliknya.

::: INI BARU BETUL:::

;)

Thursday, 28 June 2012

RINDUUUU...!

Entry  mlm nie... Utk sesiapa yg sedang merindu ;)

MOOD:  Saya Rindu Awak


:::  Dalam Hati Ku Panggil Nama mu :::

SEMOGA SAJA KAU DENGAR DAN MERASA

Apa CER...???????

entry utk kali nie saja je nk tjuk kt sume org.... BAHAGIA SUNGGUH  dorg nie..
org duk lam library diam-diam... dorg nie gelak sakan...
apa yg lucu pn x taw kan yunk farhana hik..hik...

:::Thanz 2 Cik Atiq kite yg snap pic nie:::

;)
salam

Wednesday, 27 June 2012

CIN..CIN..CIN...TA...!


Ukuran tubuhmu kurang penting, ukuran otakmu agak penting, ukuran hatimu
adalah yang paling penting.
(B.C. Gorbes)

Hidup adalah kesempatan untuk menyumbangkan
cinta dengan cara kita sendiri.
 (Bernie Siegel, M.D.)

Tak seorang pun dapat memahami hati manusia kecuali jika
dia memiliki simpati yang dibangkitkan oleh cinta.
 (Henry Ward Beecher)

Kekuatan cinta dan perhatian dapat mengubah dunia.
 (James Autry)

Cinta menyembuhkan manusia, baik yang memberikannya maupun yang menerimanya.
 (Dr. Karl Menninger)

::: INDAHNYA BILA DILAMUN CINTA KAN:::
;)


Tuesday, 26 June 2012

Terasa pulak kite..



Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali

Monday, 25 June 2012

GUD LUX...!

Salam.... 
Kepada semua rakan2 sperjuangan...
i wish u all da best n gud lux kpd mereka yg akan present RM esok pagi...
Baca doa byk2 n senyum je ok...
jgn neves2
;)

ANDA BOLEH...!!!

LELAKI SEKARANG ?

confius sikit ngn lelaki zaman skunk nie...
Sampai nak bercinta pun takut2 kan... 
lelaki oh lelaki...
Dalam bercinta apa yang lelaki akan tgk dulu? 
paras rupa or hati perempuan??
Tapi bdasarkan pngalaman spjng jadi seorang perempuan kt muka bumi nie ;)
em kebanyakan mereka... paras rupe yang didahulukan..
ok fine.. sape xnk perempuan chantek...
Mahu saja tanya si JANTUNG HATI...
apa pula jawapannya ???
TAK SEMUA LELAKI
mcm 2